Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η Επιμορφωτική Συνάντηση των θεολόγων του N.Γρεβενών.Οκτώβριος 2012




Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16/10 2012 στο 2ο Γυμνάσιο  Γρεβενών, η Επιμορφωτική Συνάντηση των θεολόγων του Nομού, ύστερα από πρόσκληση του Σχολικού Συμβούλου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Αντρέα Αργυρόπουλου.
Κατά το πρώτο μέρος, οι θεολόγοι καθηγητές ενημερώθηκαν από το Σχολικό Σύμβουλο για τα καινούργια  προγράμματα  για τα Θρησκευτικά και τις προοπτικές του μαθήματος στο σχολείο.
Στο δεύτερο μέρος έγινε παρουσίαση από τη συνάδελφο κ.Σουλτάνα Γκαργκάνα,καθηγήτρια του Γυμνασίου Δεσκάτης, της 4ηςδιδακτικής ενότητας  του σχολικού βιβλίου της Β’ Λυκείου, με θέμα «Ποιος είναι ο Θεός κατά την πίστη του Χριστιανισμού». Στο πλαίσιο της παρουσίασης εκφράστηκαν  συγκεκριμένες διδακτικές και παιδαγωγικές προτάσεις  εκατέρωθεν.
Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση να επαναλαμβάνονται κατά το δυνατόν τέτοιου είδους συνάξεις, μιας και κρίθηκαν από όλους πολύ χρήσιμες και σημαντικές, τόσο για το διδακτικό παιδαγωγικό έργο των διδασκόντων, όσο  και για την ενημέρωση και θέση του μαθήματος  στην ελληνική  εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου