Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Επιμορφωτική συνάντηση Θεολόγων του Νομού Φλώρινας.Οκτώβριος 2012Την προηγούμενη Τρίτη, 2 Οκτωβρίουπραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο της πόλης η επιμορφωτική  συνάντηση Θεολόγων καθηγητών-τριών του Νομού Φλώρινας .
Η συνάντηση ξεκίνησε με ενημέρωση των συναδέλφων από το Σχολικό Σύμβουλο Ανδρέα Αργυρόπουλο για ζητήματα που ενδιαφέρουν τον κλάδου. 


Στή συνέχεια ο κ. Ισπυρίδης Δήμος, Διευθυντής του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Φλώρινας εισηγήθηκε το θέμα:«Οι μέθοδοι διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών σε σχέση με την ελεύθερη σκέψη του μαθητή και τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές».


Ακολούθησε δεύτερη εισήγηση από τον κ.Κανδηλάρη  Στέφανο, Καθηγητή Εσπερινού Γυμνασίου – Λ.Τ. Φλώρινας με θέμα: «Η Θρησκειολογία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επισημάνσεις στα πλαίσια μιας σύγχρονης σχολικής εκπαίδευσης».  Και οι δύο εισηγήσεις τεκμηριωμένες επιστημονικά προκάλεσαν το ενδιαφέρον των συναδέλφων και έδωσαν αφορμές για ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου