Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΚΟΖΑΝΗ: Θεολογική συνάντηση συνεργασίας και ελπίδας.Μάρτιος 2012






Την προηγούμενη Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 , πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική συνάντηση θεολόγων καθηγητών -τριών του Νομού Κοζάνης,στο αμφιθέατρο του 4ου Γυμνασίου της πόλης.
Στη συνάντηση πήρε μέρος το σύνολο των εκπαιδευτικών ,συμπεριλαμβανομένων και αυτών που υπηρετούν σε απομακρυσμένα σχολεία. Το γεγονός αυτό φανερώνει από την μια μεριά το ενδιαφέρον αλλά και την αγωνία των συναδέλφων για την πορεία του μαθήματος των Θρησκευτικών και από την άλλη τη διάθεση για διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για ζητήματα όπως οι απαλλαγές,τα Νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά,το μέλλον του μαθήματος στο Λύκειο κ.λ.π.
Ακολούθησε συζήτηση στην οποία τονίστηκε από όλους μας η αναγκαιότητα αλλαγής του νομικού πλαισίου  στο ζήτημα των απαλλαγών και η δυνατότητα συμμετοχής των Θεολόγων στο Δεύτερο Επίπεδο Επιμόρφωσης στις Νέες Τεχνολογίες.Στη συνέχεια κατατέθηκαν προτάσεις από τους συναδέλφους σχετικά με την οργάνωση και τον προγραμματισμό επιμορφωτικών δράσεων .(ημερίδων, σεμιναρίων κλπ)  
Πολλές ευχαριστίες στο 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης για τη φιλοξενία .


(Φωτογραφίες:Παναγιώτης Βολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου